Middager
Tradisjonelle middager med hjemmelaget fløtesaus og rørte tyttebær. Kjente og kjære klassikere med gode norske råvarer.
Bestill for èn eller to serveringer.
En / To
serveringer
- Kalvestek, kokte poteter, fløtesaus, grønnsaker og rørte tyttebær. (1,6) 295,- / 329,-
- Skinkestek, kokte poteter, surkål, fløtesaus og rørte tyttebær. (1,6) 239,- / 279,-
- Oksekjake, hjemmelaget potetmos, sjysaus og rotgrønnsaker. (1,6) 359,- / 489,-
- Lammeskank (en stk), hjemmelaget potetmos, sjysaus og
rotgrønnsaker. (1,6) 459,- - Helstekt svinenakke, småpoteter og rotgrønnsaker bakt i urtesmør,
ripsgelé, sjysaus (1,6) 259,- / 319,- - Reinsdyrstek, smørstekte småpoteter, smør og baconsurret rosenkål
og minigulrot, sjampinjong, viltsaus og rørte tyttebær. (1,6) 339,- / 389,-
ALLERGENER
1. Gluten 2. Skalldyr 3. Egg 4. Fisk 5. Nøtter 6. Melk 7. Soya 8. Selleri 9. Sennep 10. Sesamfrø 11. Svoveldioksid 12. Lupin 13. Bløtdyr 14. Sulfitt
Praktisk info
FAT
Middagene leveres i aluminiumbakker og isoporkasser som holder varmen i 2 timer. Isoporkassene skal returneres innen 3 virkedager.
BESTILLING
Bestill gjerne i god tid, helst 1 uke før levering, men vi pleier å få til det meste.
HENTING/LEVERING
Du kan hente maten selv i våre lokaler i Rakkestad Kulturhus (Rådhusveien 8, 1890 Rakkestad), eller vi leverer etter avtale.
Ved levering vil det komme et fraktgebyr i tillegg, avhengig av avstand. Dette avklares ved bestilling.