Koldtbord

Vårt standard koldtbord består av tradisjonelle retter av norske råvarer. Vi har egenproduserte karbonader, spekemat og roastbiff, samt gode råvarer fra andre norske produsenter!
Tilbehøret lager vi alltid fra bunnen av.

 

KOLDTALLERKEN

Serveres kaldt

  • Håndstekte, grove karbonader, toppet med stekt løk (6)
  • Roastbiff med remulade og syltet løk (3,9)
  • Eggerøre laget på egg fra Ek gårdskjøkken  (3,6)
  • Røkt laks fra Troll (4)
  • Hjemmelaget potetsalat (3,6, 9)
  • Spekeskinke og melon
  • Brie med honning og nøtter (5 (valnøtter), 6)

kr 290,- pr pers

 

MINI

Serveres varmt

  • Håndstekte, grove karbonader, toppet med stekt løk (6)
  • Baconsurret, marinert kyllingfilet med stekte grønnsaker

Serveres kaldt

  • Roastbiff med remulade og syltet løk(3,6)
  • Tre sorter egenprodusert spekemat, med frukt og tyttebærrømme (6)
  • Eggerøre laget på egg fra Ek gårdskjøkken  (3,6)
  • Røkt laks fra Troll (4)
  • Hjemmelaget Waldorfsalat (3,5 (valnøtter), 6,8, 9)
  • Hjemmelaget potetsalat (3,6, 9)
  • Grønn salat
  • Dressing (3, 9)

 

kr 325,- pr pers

(min. 10 pers.)

MEDIUM

Serveres varmt

  • Håndstekte, grove karbonader, toppet med stekt løk (6)
  • Baconsurret, marinert kyllingfilet med stekte grønnsaker
  • Spanske kjøttboller med fyldig tomatsaus og parmesan (1,3,6)

Serveres kaldt

  • Roastbiff med remulade og syltet løk (3,6)
  • Eggerøre laget på egg fra Ek gårdskjøkken  (3,6)
  • Pastasalat (1,6)
  • Rekekabaret (2, 3, 4)
  • Fyldig, hjemmelaget dressing (3, 6, 9)
  • Røkt laks fra Troll (4)
  • Tre sorter egenprodusert spekemat, med frukt og tyttebærrømme (6)
  • Hjemmelaget brokkolisalat (3,9)
  • Hjemmelaget potetsalat (3,6, 9)
  • Ovnsbakt, urtemarinert ørretfilet, med chili/mango majones (4, 3)

kr 399,- pr pers

(min. 15pers.)

SPESIAL

Serveres varmt

  • Håndstekte, grove karbonader, toppet med stekt løk (6)
  • Baconsurret, marinert kyllingfilet med stekte grønnsaker 
  • Pulled pork med BBQ saus. Toppet med cheddarost og rødløk (4,6,8,9)

Serveres kaldt

  • Roastbiff med remulade og syltet løk (3,9) 
  • Eggerøre laget på egg fra Ek gårdskjøkken  (3,6)
  • Røkt laks fra Troll (4)
  • Tre sorter egenprodusert spekemat, med frukt og tyttebærrømme (6)
  • Hjemmelaget brokkolisalat (3,9)
  • Hjemmelaget potetsalat (3,6,9)  
  • Ovnsbakt, urtemarinert ørretfilet, med chili/mango majones (4, 3)
  • Røkt elgstek
  • Rømmedressing (6)
  • Rekekabaret (2, 3, 4)
  • Fyldig, hjemmelaget dressing (3, 6, 9)
  • Sviskerull fra egen produksjon, med ananas og druer
  • Grønn salat
  • Dressing (3, 9)
  • Hjemmelaget Waldorfsalat (3,5 (valnøtter), 6, 8, 9)

kr 529,- pr pers

(min. 20 pers.)

TILVALG

  • Focqacciabrød med aioli og smør (1, 3, 6)                              kr 29,-/per pers

 

ALLERGENER

1. Gluten  2. Skalldyr  3. Egg  4. Fisk  5. Nøtter  6. Melk  7. Soya  8. Selleri  9. Sennep  10. Sesamfrø  11. Svoveldioksid  12. Lupin  13. Bløtdyr  14. Sulfitt

 

Praktisk info

 

FAT

Koldtbordet leveres på fat og i boller, og varmrettene kommer i ildfaste fat for oppvarming. Fat og boller skal returneres innen 3 virkedager. 

 

BESTILLING

Bestill gjerne i god tid, helst 1 uke før levering, men vi pleier å få til det meste.

 

HENTING/LEVERING

Du kan hente maten selv i våre lokaler i Rakkestad Kulturhus (Rådhusveien 8, 1890 Rakkestad), eller vi leverer etter avtale.
Ved levering vil det komme et fraktgebyr i tillegg, avhengig av avstand. Dette avklares ved bestilling.

Waldorfsalat
Roastbiff
Potetsalat
Send inn din forespørsel vedr. catering nedenfor:

Ved levering til privatkunder: Betaling via kortterminal (ved levering har vi mobil terminal) eller Vipps!

For å luke ut useriøse henvendelser.