Koldtbord
Vårt standard koldtbord består av tradisjonelle retter av norske råvarer. Vi har egenproduserte karbonader, spekemat og roastbiff, samt gode råvarer fra andre norske produsenter!
Tilbehøret lager vi alltid fra bunnen av.
KOLDTALLERKEN
Serveres kaldt
- Håndstekte, grove karbonader, toppet med stekt løk (6)
- Roastbiff med remulade og syltet løk (3,9)
- Eggerøre laget på egg fra Ek gårdskjøkken (3,6)
- Røkt laks fra Troll (4)
- Hjemmelaget potetsalat (3,6, 9)
- Spekeskinke og melon
- Brie med honning og nøtter (5 (valnøtter), 6)
kr 290,- pr pers
MINI
Serveres varmt
- Håndstekte, grove karbonader, toppet med stekt løk (6)
- Baconsurret, marinert kyllingfilet med stekte grønnsaker
Serveres kaldt
- Roastbiff med remulade og syltet løk(3,6)
- Tre sorter egenprodusert spekemat, med frukt og tyttebærrømme (6)
- Eggerøre laget på egg fra Ek gårdskjøkken (3,6)
- Røkt laks fra Troll (4)
- Hjemmelaget Waldorfsalat (3,5 (valnøtter), 6,8, 9)
- Hjemmelaget potetsalat (3,6, 9)
- Grønn salat
- Dressing (3, 9)
kr 325,- pr pers
(min. 10 pers.)
MEDIUM
Serveres varmt
- Håndstekte, grove karbonader, toppet med stekt løk (6)
- Baconsurret, marinert kyllingfilet med stekte grønnsaker
- Spanske kjøttboller med fyldig tomatsaus og parmesan (1,3,6)
Serveres kaldt
- Roastbiff med remulade og syltet løk (3,6)
- Eggerøre laget på egg fra Ek gårdskjøkken (3,6)
- Pastasalat (1,6)
- Rekekabaret (2, 3, 4)
- Fyldig, hjemmelaget dressing (3, 6, 9)
- Røkt laks fra Troll (4)
- Tre sorter egenprodusert spekemat, med frukt og tyttebærrømme (6)
- Hjemmelaget brokkolisalat (3,9)
- Hjemmelaget potetsalat (3,6, 9)
- Ovnsbakt, urtemarinert ørretfilet, med chili/mango majones (4, 3)
kr 399,- pr pers
(min. 15pers.)
SPESIAL
Serveres varmt
- Håndstekte, grove karbonader, toppet med stekt løk (6)
- Baconsurret, marinert kyllingfilet med stekte grønnsaker
- Pulled pork med BBQ saus. Toppet med cheddarost og rødløk (4,6,8,9)
Serveres kaldt
- Roastbiff med remulade og syltet løk (3,9)
- Eggerøre laget på egg fra Ek gårdskjøkken (3,6)
- Røkt laks fra Troll (4)
- Tre sorter egenprodusert spekemat, med frukt og tyttebærrømme (6)
- Hjemmelaget brokkolisalat (3,9)
- Hjemmelaget potetsalat (3,6,9)
- Ovnsbakt, urtemarinert ørretfilet, med chili/mango majones (4, 3)
- Røkt elgstek
- Rømmedressing (6)
- Rekekabaret (2, 3, 4)
- Fyldig, hjemmelaget dressing (3, 6, 9)
- Sviskerull fra egen produksjon, med ananas og druer
- Grønn salat
- Dressing (3, 9)
- Hjemmelaget Waldorfsalat (3,5 (valnøtter), 6, 8, 9)
kr 529,- pr pers
(min. 20 pers.)
TILVALG
- Focqacciabrød med aioli og smør (1, 3, 6) kr 29,-/per pers
ALLERGENER
1. Gluten 2. Skalldyr 3. Egg 4. Fisk 5. Nøtter 6. Melk 7. Soya 8. Selleri 9. Sennep 10. Sesamfrø 11. Svoveldioksid 12. Lupin 13. Bløtdyr 14. Sulfitt
Praktisk info
FAT
Koldtbordet leveres på fat og i boller, og varmrettene kommer i ildfaste fat for oppvarming. Fat og boller skal returneres innen 3 virkedager.
BESTILLING
Bestill gjerne i god tid, helst 1 uke før levering, men vi pleier å få til det meste.
HENTING/LEVERING
Du kan hente maten selv i våre lokaler i Rakkestad Kulturhus (Rådhusveien 8, 1890 Rakkestad), eller vi leverer etter avtale.
Ved levering vil det komme et fraktgebyr i tillegg, avhengig av avstand. Dette avklares ved bestilling.