Koldtbord

Vårt standard koldtbord består av tradisjonelle retter av norske råvarer. Vi har egenproduserte karbonader, spekemat og roastbiff, samt gode råvarer fra andre norske produsenter!
Tilbehøret lager vi alltid fra bunnen av.

 

KOLDTALLERKEN min 4 pers

Serveres kald

  • Roastbiff med syltet rødløk og cornichons
  • Håndstekte, grove karbonader med løk
    Melk
  • Eggerøre, lagd på ferske egg fra Ek gårdskjøkken
    Egg, melk
  • Røkt laks fra Troll
    Fisk
  • Kyllinglår
  • Hjemmelaget potetsalat med eple
    Egg, melk
  • Spekeskinke, oliven, melon
  • Brie med honning og nøtter
    Melk, valnøtter                                                                 

kr 359,- pr stk

min. 4 pers 

 

 

MINI min. 10 pers

Serveres varmt

  • Håndstekte, grove karbonader, toppet med stekt løk 
    Melk
  • Kyllingfilet med honning og chipotle marinade, surret med bacon og gratinert med sweet chilisaus og parmesan.
    Varmes på en seng av stekte grønnsaker
    Melk

Serveres kaldt

  • Roastbiff med remulade og syltet rødløk og cornichons
    Egg, sennep
  • Tre sorter egenprodusert spekemat, pyntet med frukt og tyttebærrømme
    Melk
  • Eggerøre laget på ferske egg fra Ek gårdskjøkken
    Egg, melk
  • Røkt laks fra Troll, med sennepssaus.
    Fisk, sennep, egg, melk
  • Hjemmelaget brokkolisalat
    Egg
  • Hjemmelaget potetsalat med eple
    Melk, egg
  • Grønn salat med dressing
    Egg, sennep

kr 399,- pr stk

min. 10 pers 

 

 

MEDIUM min. 15 pers

Serveres varmt

  • Håndstekte, grove karbonader, toppet med stekt løk 
    Melk
  • Kyllingfilet med honning og chipotle marinade, surret med bacon og gratinert med sweet chilisaus og parmesan.
    Varmes på en seng av stekte grønnsaker
    Melk
  • Husets spanske kjøttboller i en fyldig tomatsaus, gratinert med parmesan 
    Hvete, egg, melk

Serveres kaldt

  • Roastbiff med remulade og syltet rødløk og cornichons
    Egg, sennep
  • Tre sorter egenprodusert spekemat, pyntet med frukt og tyttebærrømme
    Melk
  • Eggerøre laget på ferske egg fra Ek gårdskjøkken
    Egg, melk
  • Røkt laks fra Troll, med sennepssaus.
    Fisk, sennep, egg, melk
  • Hjemmelaget brokkolisalat
    Egg
  • Hjemmelaget potetsalat med eple
    Melk, egg
  • Pastasalat
    Hvete, selleri, melk
  • Rekekabaret med kremet remulade
    Skalldyr, egg, fisk, melk, sennep
  • Ovnsbakt laksefilet med mangosalat og mango/chillimajones
    Fisk, egg

kr 499,- pr stk

min. 15 pers 

 

 

SPESIAL min. 20 pers

Serveres varmt

  • Håndstekte, grove karbonader med stekt løk
    Melk
  • Kyllingfilet med honning og chipotle marinade, surret med bacon og gratinert med sweet chilisaus og parmesan.
    Varmes på en seng av stekte grønnsaker
    Melk
  • Pulled Pork med BBQ. Gratinert med rødløk og cheddarost
    Melk,selleri,sennep

Serveres kaldt

  • Roastbiff med remulade,syltet rød løk og cornichons
    Egg,sennep
  • Hjemmelaget brokkolisalat
    Egg
  • Tre sorter egenprodusert spekemat, pyntet med frukt og tyttebærrømme
    Melk
  • Eggerøre laget på ferske egg fra Ek gårdskjøkken
    Egg,melk
  • Røkt laks fra Troll, med sennepssaus
    Fisk,sennep,egg,melk
  • Hjemmelaget potetsalat med eple
    Melk,egg
  • Hjemmelaget Waldorfsalat
    Egg,melk,selleri,valnøtter
  • Rekekabaret med kremet remulade
    Skalldyr,egg,fisk,melk,sennep
  • Ovnsbakt laksefilet med mangosalat og mango/chilimajones
    Fisk,egg
  • Kalkunfilet
  • Solbærrømme
    Melk
  • Røkt elgstek
  • Rømmedressing
    Melk
  • Ruccolasalat med balsamicodressing

kr 549,- pr stk

min. 20 pers 

TILVALG
  • Focaccia med aioli                                         29,-
    Gluten, melk, egg
  • ½ baguett med smør                                     25,-
    Gluten (hvete, bygg, rug), melk
  • Bakt flatbrød                                                   49,-
    Gluten

 

Praktisk info

 

FAT

Koldtbordet leveres på fat og i boller, og varmrettene kommer i ildfaste fat for oppvarming. Fat og boller skal returneres innen 3 virkedager. 

 

BESTILLING

Bestill gjerne i god tid, helst 1 uke før levering, men vi pleier å få til det meste.

 

HENTING/LEVERING

Du kan hente maten selv i våre lokaler i Rakkestad Kulturhus (Rådhusveien 8, 1890 Rakkestad), eller vi leverer etter avtale.
Ved levering vil det komme et fraktgebyr i tillegg, avhengig av avstand. Dette avklares ved bestilling.

Potetsalat
Send inn din forespørsel vedr. catering nedenfor:

Ved levering til privatkunder: Betaling via kortterminal (ved levering har vi mobil terminal) eller Vipps!

For å luke ut useriøse henvendelser.