Koldtbord
Vårt standard koldtbord består av tradisjonelle retter av norske råvarer. Vi har egenproduserte karbonader, spekemat og roastbiff, samt gode råvarer fra andre norske produsenter!
Tilbehøret lager vi alltid fra bunnen av.
KOLDTALLERKEN min 4 pers
Serveres kald
- Roastbiff med syltet rødløk og cornichons
- Håndstekte, grove karbonader med løk
Melk - Eggerøre, lagd på ferske egg fra Ek gårdskjøkken
Egg, melk - Røkt laks fra Troll
Fisk - Kyllinglår
- Hjemmelaget potetsalat med eple
Egg, melk - Spekeskinke, oliven, melon
- Brie med honning og nøtter
Melk, valnøtter
kr 359,- pr stk
min. 4 pers
MINI min. 10 pers
Serveres varmt
- Håndstekte, grove karbonader, toppet med stekt løk
Melk - Kyllingfilet med honning og chipotle marinade, surret med bacon og gratinert med sweet chilisaus og parmesan.
Varmes på en seng av stekte grønnsaker
Melk
Serveres kaldt
- Roastbiff med remulade og syltet rødløk og cornichons
Egg, sennep - Tre sorter egenprodusert spekemat, pyntet med frukt og tyttebærrømme
Melk - Eggerøre laget på ferske egg fra Ek gårdskjøkken
Egg, melk - Røkt laks fra Troll, med sennepssaus.
Fisk, sennep, egg, melk - Hjemmelaget brokkolisalat
Egg - Hjemmelaget potetsalat med eple
Melk, egg - Grønn salat med dressing
Egg, sennep
kr 399,- pr stk
min. 10 pers
MEDIUM min. 15 pers
Serveres varmt
- Håndstekte, grove karbonader, toppet med stekt løk
Melk - Kyllingfilet med honning og chipotle marinade, surret med bacon og gratinert med sweet chilisaus og parmesan.
Varmes på en seng av stekte grønnsaker
Melk - Husets spanske kjøttboller i en fyldig tomatsaus, gratinert med parmesan
Hvete, egg, melk
Serveres kaldt
- Roastbiff med remulade og syltet rødløk og cornichons
Egg, sennep - Tre sorter egenprodusert spekemat, pyntet med frukt og tyttebærrømme
Melk - Eggerøre laget på ferske egg fra Ek gårdskjøkken
Egg, melk - Røkt laks fra Troll, med sennepssaus.
Fisk, sennep, egg, melk - Hjemmelaget brokkolisalat
Egg - Hjemmelaget potetsalat med eple
Melk, egg - Pastasalat
Hvete, selleri, melk - Rekekabaret med kremet remulade
Skalldyr, egg, fisk, melk, sennep - Ovnsbakt laksefilet med mangosalat og mango/chillimajones
Fisk, egg
kr 499,- pr stk
min. 15 pers
SPESIAL min. 20 pers
Serveres varmt
- Håndstekte, grove karbonader med stekt løk
Melk - Kyllingfilet med honning og chipotle marinade, surret med bacon og gratinert med sweet chilisaus og parmesan.
Varmes på en seng av stekte grønnsaker
Melk - Pulled Pork med BBQ. Gratinert med rødløk og cheddarost
Melk,selleri,sennep
Serveres kaldt
- Roastbiff med remulade,syltet rød løk og cornichons
Egg,sennep - Hjemmelaget brokkolisalat
Egg - Tre sorter egenprodusert spekemat, pyntet med frukt og tyttebærrømme
Melk - Eggerøre laget på ferske egg fra Ek gårdskjøkken
Egg,melk - Røkt laks fra Troll, med sennepssaus
Fisk,sennep,egg,melk - Hjemmelaget potetsalat med eple
Melk,egg - Hjemmelaget Waldorfsalat
Egg,melk,selleri,valnøtter - Rekekabaret med kremet remulade
Skalldyr,egg,fisk,melk,sennep - Ovnsbakt laksefilet med mangosalat og mango/chilimajones
Fisk,egg - Kalkunfilet
- Solbærrømme
Melk - Røkt elgstek
- Rømmedressing
Melk - Ruccolasalat med balsamicodressing
kr 549,- pr stk
min. 20 pers
TILVALG
- Focaccia med aioli 29,-
Gluten, melk, egg - ½ baguett med smør 25,-
Gluten (hvete, bygg, rug), melk - Bakt flatbrød 49,-
Gluten
Praktisk info
FAT
Koldtbordet leveres på fat og i boller, og varmrettene kommer i ildfaste fat for oppvarming. Fat og boller skal returneres innen 3 virkedager.
BESTILLING
Bestill gjerne i god tid, helst 1 uke før levering, men vi pleier å få til det meste.
HENTING/LEVERING
Du kan hente maten selv i våre lokaler i Rakkestad Kulturhus (Rådhusveien 8, 1890 Rakkestad), eller vi leverer etter avtale.
Ved levering vil det komme et fraktgebyr i tillegg, avhengig av avstand. Dette avklares ved bestilling.



