Logg inn ›

Kvalitetsprodukter fra Brødr Ringstad

Er du på utkikk etter en god smaksopplevelse? Det ønsker vi hos Brødr Ringstad å gi deg!
Hos oss kan du være trygg på at du får et kvalitetsprodukt. I flere generasjoner har Brødr Ringstad vært spesialister på foredling av kjøtt, og vi ønsker å videreføre dette i mange år fremover.

Som en liten håndverksbedrift er vi avhengige av hele tiden å være profesjonelle; gi kundene våre den ekstra servicen vi mener de fortjener med personlig tilrettelegging, stor fleksibilitet og høy kvalitet. Vår håndverksmessige nedskjæring av dyrene og den gode fagkompetansen gjør at vi kan oppfylle våre kunders behov.

Brødr Ringstad har stor fokus på dyrevelferd og verdikjeden. Vi har derfor videreutviklet egne verdikonsepter som vi har kalt ”Gla'gris med krøll på halen”, ”Fransk storfe Blonde d'Aquitaine”, ”Fjellam fra Imsdalen” og ”Frittgående kalv”. Fôret og håndteringen av dyrene er viktig for at kvaliteten på kjøttet skal bli bra, og vi har derfor tett kontakt med våre leverandørbønder. Det er avtalt hva dyrene skal fôres med og hvordan levekårene skal være for å sikre at dyrene har det godt, og at vi får den beste kvaliteten på kjøttet i forhold til bl.a. størrelse, smak og kjøttfylde.

Våre leverandørbønder sender dyrene til slakt hos Fatland og dyreskrottene av storfe, gris, lam og kalv leveres deretter til oss for nedskjæring og videreforedling. Hver enkelt dyreskrott vurderes av håndverkeren før han bestemmer seg for hvordan dyret skal klassifiseres og best mulig skjæres ned. For deg som kunde betyr dette at du skal vite at hvert enkelt dyr har blitt behandlet etter håndverksmessige og tradisjonelle metoder.

Hovedsakelig benyttes storfekjøtt fra kjøttferasen Blonde d’Aquitaine som råvare i alle våre videreforedlede produkter. Når det gjelder svin, lam og kalv benytter vi råvarer fra dyrene i våre egenutviklede verdikonsept når disse råvarene er tilgjengelige, og som supplement til våre egne råvarer kjøper vi biffer, fileter og produksjonskjøtt fra bl.a Prima Jæren og Nortura. Prima Jæren er en foretrukken leverandør fordi de har fokus på de samme verdiene som Brødr Ringstad; kortreist kjøtt, kvalitet og dyrevelferd.

Det er en også en voksende etterspørsel etter økologiske produkter i markedet, og vi har derfor inngått leveringsavtaler med produsenter av økologisk storfe. Vi kan tilby våre kunder biffer, fileter, steker og videreforedlede produkter basert på råvarer fra økologisk storfe.

Bak all produksjon og foredling av våre råvarer, ligger det fra vår side et ønske om å søke det beste. Det å jobbe oss frem mot nye og spennende produkter, og optimalisere råvarene som er tilgjengelig, er viktig for oss. Gjennom håndlaget kvalitet og prisvinnende spesialiteter skal vi produsere de beste smaksopplevelsene!